Save the date: Slow Food Festival 2024


Tänä vuonna järjestetään Slow Food -festivaali kolmattatoista kertaa Länsi-Uudellamaalla ja neljättä kertaa Fiskarsin Puimalassa. Tervetuloa nauttimaan syksyn sadosta, paikallisista mauista ja artesaaniruuista koko Uudeltamaalta ja Varsinais-Suomesta. Viikonloppuna 5.–6. lokakuuta voit maistella, täyttää ruokakomerosi, tavata ruoan tuottajia, osallistua luentoihin ruokakulttuurista, lounastaa Slow Food Courtissa ja kuljeskella Fiskarsin ruukkimiljöössä.

Parempi maa, parempi ruoka
Tämän vuoden Slow Food -festivaalin teemana Fiskarsissa on parempi maa, parempi ruoka. Slow Food Västnyland kannustaa keskusteluun biologisen monimuotoisuuden merkityksestä, ja festivaalin luennoitsijat käsittelevät teemaa eri näkökulmista. Festivaalin ohjelmakohtia esitellään kesän ja syksyn aikana.

Osallistu näytteilleasettajana Slow Food -festivaalille
Olemme avanneet festivaalille ilmoittautumisen näytteilleasettajille ja myyjille. Jos olet kiinnostunut myymään tuotteitasi festivaalilla tai sinulla on ravintola ja haluat osallistua Slow Food Courtiin, voit tutustua kriteereihin ja hintoihin sekä ilmoittautua ilmoittautumislinkin kautta.