Information om medlemskap

varför bli medlem?

Som medlem hjälper du oss i arbetet för den västnyländska matkulturens väl. Vi arbetar för att maten som vi äter ska vara god, ren och rättvis, och vi vill förbättra de lokala småproducenternas och mathantverkarnas förutsättningar att idka sin verksamhet. Vi sprider information om hållbarhetsfrågor och lyfter fram lokala närmatsaktörer.

Eftersom Slow Food Västnyland är lokalförening i den världsomfattande organisationen Slow Food International, tar du även del av den globala kampen för god, ren och rättvis mat. 

Som medlem i Slow Food Västnyland får du medlemsrabatt på kurser, evenemang och tillställningar arrangerade av Slow Food Västnyland och andra Slow Food-convivier. Medlemsrabatt fås även på böcker och andra varor av Slow Food Västnyland och Slow Food International. Du mottar också medlemsnytt per e-post från Slow Food Västnyland och en årsrapport från Slow Food International.

Vi önskar alla nya medlemmar under år 2021 hjärtligt välkomna till Slow Food Västnyland med ett exemplar av vår bok Smaka på Västnyland. Tack för att du vill vara med i arbetet för en levande och hållbar matkultur i Västnyland!

medlemskap

medlem

Som medlem i Slow Food Västnyland får du medlemsrabatt på kurser, evenemang och tillställningar arrangerade av Slow Food Västnyland och andra Slow Food-convivier. Medlemsrabatt fås även på böcker och andra varor av Slow Food Västnyland och Slow Food International. Du mottar också medlemsnytt i din e-post från Slow Food Västnyland och en årsrapport från Slow Food International.

medlemsavgift

En person

50 € / år
140 € / 3 år

Ett par

65 € / år
185 € / 3 år

Ung medlem

Medlemmar under 30 år får medlemsrabatt på kurser, evenemang och tillställningar arrangerade av Slow Food Västnyland och andra Slow Food-convivier. Medlemsrabatt fås även på böcker och andra varor av Slow Food Västnyland och Slow Food International. Du mottar också medlemsnytt i din e-post från Slow Food Västnyland och en årsrapport från Slow Food International.

 

25 € / år

 

40 € / år

Understödjande medlem

Som understödjande medlem går en del av medlemskapsavgiften för olika globala Slow Food-projekt för biodiversitet och hållbarhetsfrågor. Medlemskapet innefattar medlemsrabatt på kurser, evenemang och tillställningar arrangerade av Slow Food Västnyland och andra Slow Food-convivier. Medlemsrabatt fås även på böcker och andra varor av Slow Food Västnyland och Slow Food International. Du mottar också medlemsnytt i din e-post från Slow Food Västnyland och en årsrapport från Slow Food International.

 

100 € / år

 

115 € / år

Hur bli medlem?

Du medlem hos oss via membooks hemsida. Följ länken nedan för att bli medlem i Slow Food Västnyland.
Du blir samtidigt medlem i Slow Food International.

Vid behov kan du också kontakta oss per telefon eller e-post, så hjälper vi dig skapa medlemsskapet.

Tack för ditt intresse för Slow Food Västnyland!