membership information

why become a member?

Som medlem hjälper du oss i arbetet för den västnyländska matkulturens väl. Vi arbetar för att maten som vi äter ska vara god, ren och rättvis, och vi vill förbättra de lokala småproducenternas och mathantverkarnas förutsättningar att idka sin verksamhet. Vi sprider information om hållbarhetsfrågor och lyfter fram lokala närmatsaktörer.

Eftersom Slow Food Västnyland är lokalförening i den världsomfattande organisationen Slow Food International, tar du även del av den globala kampen för god, ren och rättvis mat. 

Som medlem i Slow Food Västnyland får du medlemsrabatt på kurser, evenemang och tillställningar arrangerade av Slow Food Västnyland och andra Slow Food-convivier. Medlemsrabatt fås även på böcker och andra varor av Slow Food Västnyland och Slow Food International. Du mottar också medlemsnytt per e-post från Slow Food Västnyland och en årsrapport från Slow Food International.

Vi önskar alla nya medlemmar under år 2021 hjärtligt välkomna till Slow Food Västnyland med ett exemplar av vår bok Smaka på Västnyland. Tack för att du vill vara med i arbetet för en levande och hållbar matkultur i Västnyland!

membership

member

Som medlem i Slow Food Västnyland får du medlemsrabatt på kurser, evenemang och tillställningar arrangerade av Slow Food Västnyland och andra Slow Food-convivier. Medlemsrabatt fås även på böcker och andra varor av Slow Food Västnyland och Slow Food International. Du mottar också medlemsnytt i din e-post från Slow Food Västnyland och en årsrapport från Slow Food International.

membership fee

Individual

50 € / year
140 € / 3 years

Couple

65 € / year
185 € / 3 years

Ung medlem

Medlemmar under 30 år får medlemsrabatt på kurser, evenemang och tillställningar arrangerade av Slow Food Västnyland och andra Slow Food-convivier. Medlemsrabatt fås även på böcker och andra varor av Slow Food Västnyland och Slow Food International. Du mottar också medlemsnytt i din e-post från Slow Food Västnyland och en årsrapport från Slow Food International.

 

25 € / year

 

40 € / year

Understödjande medlem

Som understödjande medlem går en del av medlemskapsavgiften för olika globala Slow Food-projekt för biodiversitet och hållbarhetsfrågor. Medlemskapet innefattar medlemsrabatt på kurser, evenemang och tillställningar arrangerade av Slow Food Västnyland och andra Slow Food-convivier. Medlemsrabatt fås även på böcker och andra varor av Slow Food Västnyland och Slow Food International. Du mottar också medlemsnytt i din e-post från Slow Food Västnyland och en årsrapport från Slow Food International.

 

100 € / year

 

115 € / year

How can i become a member?

Eftersom Slow Food Västnyland är en lokalförening i den globala takorganisationen Slow Food International blir du medlem hos oss via Slow Food Internationals webbplats. Registreringsformuläret är på engelska och nedan följer tydliga instruktioner på svenska hur du blir medlem i Slow Food Västnyland.

Vid behov kan du också kontakta oss per telefon eller e-post, och vi kan ordna medlemskapet för dig.

instructions

1. Klicka på knappen “Blir medlem här” under denna textruta, då du kastas vidare till webbplatsen för Slow Food International

2. Klicka på rullgardinsmenyn mitt på sidan markerad “Choose your location and join us” och klicka på “Finland”

3. Näst ska du välja mellan ett 1- eller 3-årigt medlemskap. Klicka på “One year membership” för medlemskap för ett år, eller på “Three year membership” för medlemskap för tre år framåt

4. Välj sedan mellan de olika medlemskapstyperna. De olika typerna av medlemskap finns även listade på denna sida på svenska. Du kan välja mellan individuellt medlemskap och ett gemensamt medlemskap för dig och din partner. Välj den typen av medlemskap som passar dig bäst och klicka på “Join us” i rutan för medlemskapet

5. Fyll i dina uppgifter i alla stjärnmarkerade rutor i formuläret som öppnas. Till dessa hör dina kontaktuppgifter och enstaka personuppgifter, information om vilken lokalförening (convivium) du vill tillhöra (välj här alltså Västnyland av de angivna alternativen), samt vilket språk Slow Food International vid behov kan kontakta dig på. Klicka slutligen på “Continue” längst ner på sidan i det högra hörnet

6. Nu syns en översikt av de angivna uppgifterna och du kan betala medlemskapsavgiften genom att klicka på “Pay now”

7. Fyll i dina kortuppgifter och betala medlemskapsavgiften

8. Efter att betalningen gått igenom kastas du tillbaka till Slow Food Internationals webbplats där medlemskapet bekräftats. Strax därefter mottar du även en bekräftelse per e-post med ditt medlemskort

Tack för ditt intresse för Slow Food Västnyland!