Festivaali 2015 – päivitetty osallistujaluettelo

Makasiinissa:
Laiho, Nyby Gård, Mörby Gård, Mellangård Honung, Linnan Saskatoon, Hinders Lammgård, Fiskarsin Juustola, Fatalii Gourmet, Gårdskulla, Slow Food Västnyland, Backers Baker, Södergård, Rekolan panimo, Mustion panimo, Delitukku, Bakgården, Bovik Lammgård, Sjundby Glass, Alkärr Farm, Vassböle Lin, Viltgården, Koskis gård, Johannes Dalgård.

Paja-aukiolla:
Lars Forstedt, Holmqvists Trädgård, Tittis Korgar, Svenska lantbruksproducenternas centralförbund, Nylands svenska producentförbund, Bålaby Gård, Carolina Kallström, Ronnys Grönsaker, Magnus Lignell, Malmbacka, Ruukkikylän Herkut, Pohjan Gurut, Anders Lindqvist, Västankvarn, Ekenäs Rökeri, Wibox, Hurja Piruetti, Mikaelskolan, Lasse Lundqvist.

Kuparipajalla, Mustassa salissa:
Raaseporin kaupunki, Ravintola KW, Ravintola Scola, Ravintola Makana, Backers Baker, Ravintola Åminnegård, Herrgårdsglass, Rekolan panimo, Mustion panimo, Köttkontrollen.

Kuparipajalla, Valkoisessa salissa:
Havsgårdar, Finlands svenska Marthaförbund, Slow Food Östnyland, Slow Food Helsinki, Slow Food Hanko, Slow Food Turku, Slow food Västnyland, Eteläkärjen kuluttajat ry, Mary Kuusisto, Solgården.