Smakupplevelser i Den Hemliga Trädgården

Välkommen till Secret Garden på en serie smakäventyr under våren!
Upplevelsetillfällena fungerar som kursdagar i Billnäs och är uppbyggda kring olika råvaror, närproducerade naturligtvis!
Som guide på resan, handledare och menyplanerare fungerar Pontus Berglund, krögare på Åminne Gård. Tillsammans med Pontus tillreder deltagarna läckerheter av mer- och mindre bekanta råvaror som sedan avnjuts i slutet av kursdagen.
För att ytterligare förgylla kvällen, fungerar Kati Ekstam, som också driver ”Rådhuset” i Ekenäs, som vinexpert under kursdagarna. Kati presenterar drycker som passar med de råvaror och de rätter som tillreds. Smakprover ingår.
Vid varje tillfälle är också minst en lokal producent på plats och presenterar sina produkter. Dessa produkter/ råvaror används också till middagen i olika former och möjlighet finns att handla av dessa produkter med sig hem!
Utöver detta tipsar vi om dukning som passar till temat och erbjuder produkter i Secret Garden- butiken till specialpris.
Kaffe med tilltugg eller annat lätt mellanmål serveras i början av varje tillfälle.
Teman-Kurstillfällen:
Lö 2.2 kl.14.00-ca. kl 20.00 Tema:Vilt Gäst: Tuomo Linna/ Linnan Saskatoon
Fre 1.3 kl 16.00- ca 21.00 Tema: Honung och rotsaker
Fre 22.3 kl 16.00- ca 21.00 Tema: Nötkött
Fre 26.4 kl 16.00- ca 21.00 Tema: Surdegsbakning, Bubblande drycker
Lö 18.5 kl 14.00-ca 20.00 Tema: Lamm
Priset för kursdagen är 95€/person
Vi får plats för 15 deltagare vid varje smakupplevelsedag. Du kan anmäla dig till en- eller flera kursdagar redan nu. Reservationen är bindande och kan göras antingen via Secret Gardens websida: (SHOP, Kurser och evenemang, -här kan du också läsa mera om varje kursdag) mail: shop@secretgarden.fi eller per telefon på nr 0440 511788.
Plats: SECRET GARDEN, Bruksvägen 7, Grepfabriken, 10330 Billnäs
Varmt välkommen!
Sara Randström/ Secret Garden, Pontus Berglund, Kati Ekstam