Makuelämyksiä Salaisessa Puutarhassa

Tervetuloa Secret Garden:iin makuseikkailemaan kevään aikana!
Elämyspäivät toimivat kurssimuodossa Billnäsissä ja ovat suunniteltu eri (luonnollisesti lähituotettujen) raaka-aineiden ympärille.
Oppaana ja opettajana makumatkalla toimii Pontus Berglund, Åminne Gård:in ravintoloitsija, joka myös suunnittelee herkut tapahtumiin. Pontuksen kanssa osaanottajat kokkaavat herkkuja enemmän- tai vähemmän tutuista raaka-aineista joista sitten nautitaan kurssipäivän päätteeksi.
Vielä kermana kakun päällä Kati Ekstam, Tammisaaren ”Rådhuset”-ravintolan pitäjä, toimii viiniasiantuntijana kurssipäivien aikana. Kati esittelee juomia jotka sopivat raaka-aineiden ja elämyspäivän ruokien kanssa. Maistiaiset kuuluvat hintaan.
Jokaisessa tilaisuudessa on myös mukana vähintään yksi paikallinen tuottaja esittelemässä tuotteitaan. Näitä tuotteita /raakaaineita käytetään eri muodoissa valmistettaviin ruokiin ja voit myös ostaa näitä tuotteita mukaan kotiin!
Kaiken tämän lisäksi neuvomme myös teemaan sopivasta kattauksesta ja tarjoamme tuotteita Secret Garden-liikkessä erikoishintaan.
Jokaisen tilaisuuden alussa tarjoamme kahvia/ muuta juotavaa ja pientä purtavaa.
Teema-Kurssipäivät:
La 2.2 klo.14.00-n. klo 20.00 Teema:Riista Vieraana: Tuomo Linna/Linnan Saskatoon
Pe 1.3 klo 16.00- n. klo 21.00 Teema: Hunaja ja juurekset
Pe 22.3 klo 16.00- n. klo 21.00 Teema: Nauta
Pe 26.4 klo 16.00- n. klo 21.00 Teema: Taikinajuuresta leivottu leipä, kuplivat juomat
La 18.5 klo 14.00-n.klo 20.00 Teema: Lammas
Kurssipäivän hinta on 95€/henkilö
Mukaan mahtuu 15 osaanottajaa jokaisena makuelämyspäivänä. Voit ilmoittautua yhteen- tai useampaan tapahtumaan jo nyt. Varaus on sitova ja voit varata paikkasi joko Secret Garden:in kotisivun kautta (SHOP, Kurssit ja tapahtumat, -täältä löydät myös lisää tietoa jokaisesta kurssipäivästä) lähetä sähköpostia: shop@secretgarden.fi tai puhelimitse nro. 0440 511788.
Paikka: SECRET GARDEN, Ruukintie 7, Talikkotehdas, 10330 Billnäs
Lämpimästi tervetuloa!
Sara Randström/ Secret Garden, Pontus Berglund, Kati Ekstam