Svartå och Slottskrogen kallar 13.2

På fastlagstisdag den 13 februari är alla medlemmar och vänner välkomna med på en spännande tur till Svartå Slott i Raseborg.

Vi har först en rundvandring med Bettina Korhonen. Köksmästaren Niko Tuominen är tyvärr bortrest, men någon annan ur personalen kommer att presentera maten och tala om Svartås matfilosofi. Niko Tuominen utlovar en förmånlig (25 e) men oförglömlig blinimiddag med rom och andra lokalproducerade produkter i säsong.

Bindande anmälningar och eventuella dietönskemål senast söndag 11 februari kl. 21 till bitte.westerlund@gmail.com eller 040 5247743. Middagen betalas på restaurangen. Vi träffas kl. 18 vid ingången till Slottskrogen.

PS.
I mitten av mars besöker vi Frimans i Tenala.

Föreningens vårmöte hålls i Fiskars lördag 7 april kl. 16. Alla arbetsgrupper samlas tidigare under dagen i Våghuset. Efter vårmötet blir det provsmakningar i bryggeriet och distilleriet kl 17. Alla välkomna. Mera info senare.

I maj besöker vi Slottsknektens Stuga i Snappertuna och söndagen den 3 juni Mathildedal.