Festivaluppföljning vid Lantbruksmuseet 17.10

Lantbruksmuseet i Finbygränd. Filip Karlsson.

Festivaluppföljning: Medlemmar, utställare och volontärer välkomna på eftersnack/feedbackmöte tisdag 17.10 kl 17 framåt. Vi träffas i Lantbruksmuseet i Finbygränd, Prästkullavägen 944 och börjar med rundvandring i Filip Karlssons mycket intressanta samlingar av hushållsföremål och lantbruksmaskiner. Bl.a. 130 olika Arabia kaffekoppar utställda där. Några koppar såg ni vid Filips gröna veterantraktor på festivalen. Museet bjuder på inträdet och kaffe eller te. Vi bjuder på Papayas goda morotssoppa och Backers prisbelönta rågbröd. Kevin Stewart visar ett urval av sina 500 bilder från festivalen.

Anmälningar till Bitte.westerlund@gmail.com eller tel 040 5247743 senast kl 16 den 16 oktober. Välkommen.

slowly
Styrelsen & Bitte, kommunikatör

Festival Follow-up: Members, exhibitors and volunteers are welcome at the debriefing / feedback meeting on Tuesday 17.10 at 17:00. We meet in the Agricultural Museum in Finbygränd, Prästkullavägen 944, and take a tour through Filip Karlsson’s  fascinating collections of household items and machines. Among other things, 130 different Arabia coffee cups exhibited there. You will have seen a few cups and saucers beside Filip’s green veteran tractor at the festival. The museum is offering free entrance together with coffee or tea. We are offering Salad Café Papaya’s good carrot soup (vegan, lactose, gluten-free) and Backer’s award-winning rye bread.
Kevin Stewart will show a selection from his 500 photos of the festival.
RSVP to bitte.westerlund@gmail.com or tel 040 5247743 by 16:00 on 16 October. Welcome!

slowly
Styrelsen & Bitte, kommunikatör


PS Please write a few lines of feedback concerning the festival. The more constructive criticism examined now, the better the spring market festival next year.


Kontaktuppgifter:

Ordförande Diana Lindholm   diana@backers.fi

Press och program Bitte Westerlund   bitte.westerlund@gmail.com

Producentkoordinator Pontus Berglund   pontus@slowfoodvastnyland.org   040 53 17451