Månadsträff

Dags för Månadsträff! Slow Food  Västnyland arrangerar månadsträff på Slottsknektens stuga, måndagen den andra (2.5 ) maj kl 18 och bjuder med alla intresserade för en intressant kväll med program, god mat och trevligt sällskap! Slottsknektens stuga ligger i Snappertuna Raseborg, adressen är: Raseborgs slottsväg 10710 Snappertuna

Värdarna Anne Ingman och Mikael Kokkonen berättar om verksamheten och framtidsvisioner. Efter det äter vi tillsammans. På menyn har vi denna gång Snappertuna lamm till en kostnad på 15 euro / person

Ni kan anmäla er senast den 29 april på 040 5317 451 eller pontus@slowfoodvastnyland.org

Följande månadsträff arrangera den 6 juni, så boka dagen färdigt, mera information kommer inom kort!

Jälleen aika kuukausitapaamiselle! Slow Food Västnyland järjestää kuukausitapaamisen Linnanvoudin tuvalla, maanantaina toinen toukokuuta (02.05) klo 18.00 ja tarjoaa kaikille kiinnostuneille mielenkiitoisen illan ohjelman, hyvän ruoan ja seuran kera. Linnanvoudin tupa sijaitsee Snappertunassa Raaseporissa, osoite on Raaseporinlinnan tie 10710 Snappertuna

Isännät Anne Ingman ja Mikael Kokkonen kertovat toiminnastaan ja tulevaisuuden ajatuksistaan. Sen jälkeen syömme yhdessä Snappertunan lammasta hintaan 15€/henkilö.

Ilmoittautua voi viimeistään 29.04 numeroon 040 5317 451 tai pontus@slowfoodvastnyland.org