MAAN MAUT-JULMARKNAD 5–6.12.2015

Välkomna till Magasinet i Fiskars Bruk! Julmarknaden ordnas av Slow Food Västnyland och Pohjan Gurut i samarbete med Fiskars Oyj Abp. Till försäljning finns juldelikatesser från regionen – kött, fisk, korv, grönsaker, frukt, bär, honung och mycket mer! Välkomna till smakernas värld, julmarknaden är öppen lö–sö kl. 10–16.

Deltagare: Keijo Pihlström, ostar, Bakgården, bröd, Backers Baker, Köttkontrollen, Stenkulla Gård, grönsaker, Slow Food Västnyland rf,  Tittis korgar, syltar, Pohjan Gurut, glögg och bröd, Riihipuoti, gröt och mjöl, Södergård, müsli, syltar och mjöl, Ronny’s Grönsaker, Alppijuustot, Caritas örtsalter och knäckebröd, Valkosipulipekka, Ruukkikylän herkut, Alkärr farm, lamm och mangalitsa gris, West Chark, Marjo Lindh, tvålar, Bovikin Luomutila, Koskis Gård, Häklin Sulhaspiiraat, på söndag, Aijalan Käsityöt, Jan Weckman, nötter och torkade frukter, Lindqvist Anders, fisk