Festivalen 2015 – uppdaterad deltagarlista

I Magasinet:
Laiho, Nyby Gård, Mörby Gård, Mellangård Honung, Linnan Saskatoon, Hinders Lammgård, Fiskars Ost, Fatalii Gourmet, Gårdskulla, Slow Food Västnyland, Backers Baker, Södergård, Rekolas Bryggeri, Svartå Bryggeri, Delitukku, Bakgården, Bovik Lammgård, Sjundby Glass, Alkärr Farm, Vassböle Lin, Viltgården, Koskis gård, Johannes Dalgård.

På Verkstadsgården:
Lars Forstedt, Holmqvists Trädgård, Tittis Korgar, Svenska lantbruksproducenternas centralförbund, Nylands svenska producentförbund, Bålaby Gård, Carolina Kallström, Ronnys Grönsaker, Magnus Lignell, Malmbacka, Ruukkikylän Herkut, Pohjan Gurut, Anders Lindqvist, Västankvarn, Ekenäs Rökeri, Wibox, Hurja Piruetti, Mikaelskolan, Lasse Lundqvist.

I Kopparsmedjan, i Svarta salen:
Raseborgs stad, Restaurang KW, Restaurang Scola, Restaurang Makana, Backers Baker, Restaurang Åminnegård, Herrgårdsglass, Rekolas Bryggeri, Svartå Bryggeri, Köttkontrollen.

I Kopparsmedjan, i Vita salen:
Havsgårdar, Finlands svenska Marthaförbund, Slow Food Östnyland, Slow Food Helsinki, Slow Food Hanko, Slow Food Turku, Slow food Västnyland, Eteläkärjen kuluttajat ry, Mary Kuusisto, Solgården.