Lähiruoka Festivaalit 2013

28.-29.9.2013 klo 10-16

 Vuoden Lähiruoka Festivaalit järjestetään Fiskarsin ruukissa. Keskitymme länsiuudenmaan ruokakulttuuriin, yhteistyö Bra Matin kanssa jatkuu ja koska nykyään sijaitsemme Fiskarsissa ja olemme aloittaneet monivuotisen yhteistyön Fiskarsin ruukin kanssa, odotamme mielenkiintoista ja monipuolista festivaalia!

Tänä vuonna jaamme festivaalit pienempiin osioihin; Lähiruokamarkkinat ”Maista Länsiuusimaata” ja ”Ruoka Areena” sekä ”Kaikki Maailman Juomat” joita esittelemme Mustassa salissa.

Lyhyt esittely:

–          Maista Länsiuusimaata – lähiruoka markkinat tiukalla katseella länsiuudellemaalle: kaikkien tuotteiden tulee olla valmistettu tai tuotettu länsiuudellamaalla. Ainoat poikkeukset ovat suoraan alkuperäistuotteeseen kuuluva sivutote kuten esim lampaantaljat tai mehiläisvahatuotteet.

–          Käsitettä  Ruoka Areena / Ruokapaja työstetään paneelikeskusteluilla, ruokaesittelyillä yms. Tämä tapahtuu Valkoisessa salissa, joka sijaitsee Mustan salin vieressä.

 –          Sitten Uutuutemme!!

Kaiken maailman juomat. Tässä haluamme antaa muillekin alueille mahdollisuuden esitellä kaiken maailman juomia, kuten esim olutta, viiniä, mehuja, kahveja yms läheltä ja kaukaa sekä ravintoloista ja kahviloista.